Motorverksted

A/S Holmen Yachtværft er forhandler og reparasjonsverksted for Volvo Penta og Mercruiser innenbordsmotorer.

Mercruiser logoVolvo Penta logo

Vi foretar for øvrig reparasjoner og installasjoner av alle typer motorer; både med hekkaggregat og innenbords, med gearkasse eller motor med seilbåtdrev – i tillegg til påhengsmotorer.

Overhaling, evt utskifting av propellanlegg og oppretting av motorer utføres.
Om du ønsker en motor bygget opp med spesielle deler, kan vi også utføre dette. Vi lager braketter og beslag – også i polert, syrefast stål.

Vi utfører båtelektrisk arbeid og monterer utstyr av alle slag; elektrisk, elektronikk og mekanisk. Våre mekanikere har også kompetanse når det gjelder overhaling og restaurering av «gamle» motorer, også sideventil.

Sentralt i motorverkstedets arbeid er konservering og service som utføres på båtene før de legges i opplag om høsten. I tillegg til å utføre det rutinemessige arbeidet, ser vi over båt og motor slik at kunden blir gjort oppmerksom på eventuelle feil og mangler.

Drev til hekkaggregater tas av om høsten og lagres i verkstedet. I løpet av vintersesongen foretar vi ettersyn/service og eventuelle reparasjoner på disse. Vinteren benyttes ellers til reparasjoner og teknisk vedlikehold av båtene vi har i opplag.

Etter sjøsetting startes, prøvekjøres og sjekkes båtene slik at våre kunder kan nyte fritiden på sjøen mest mulig bekymringsløst når sesongen er begynt

For priser, trykk her.